Sambal Opa Co

De sambal van mijn vader — Cos Bakker — veroverde mijn hele leven lang de harten en koelkasten van onze familieleden en vrienden. Elke week stond hij opnieuw verse potten sambal klaar te maken, gebaseerd op een oud familie recept. De belangrijkste ingrediënten? Traditie, erfgoed en veel liefde.

Omdat mijn vader en ik er sterk van overtuigd zijn dat liefde alleen kan groeien als je ze deelt, lanceerden we in 2020 ‘Sambal Opa Co’. Mijn vader, Opa Co voor de kleinkinderen, is 68 en bewaakt de productie van Sambal Opa Co. Hij houdt de authentieke smaak en kwaliteit in de gaten en voegt de finishing touch toe net voordat we de deksels sluiten.

Ik eet Sambal Opa Co het liefst als dip bij een tosti of als marinade voor vis in de oven. Mijn vader maakt dan weer het liefst ‘Sambal Goreng Telor’. Gekookte eieren die gemarineerd worden in sambal voor de ultieme Indonesische smaak.

Sambal Opa Co is een gedurfde en kleurrijke toevoeging aan elke tafel.

Met een authentieke kruidige smaak, perfecte 'kick' en verrassende ondertonen van limoenblad maakt het je gerechten helemaal af.

Te koop via onze webshop en in diverse winkels!

sambalopaco.com