Hierbas de las Dunas

Hierbas de las Dunas is een unieke likeur op basis van achttien kruiden, bloemen en planten uit de duinen van de Noordzee.

Jaren terug werden we op Ibiza door restaurants aangeraden om de lokale of zelfgemaakte Hierbas te drinken. De heel erg diverse, aardse en pure smaak intrigeerde me meteen. Als chef neig ik als vanzelfsprekend naar lokale producten en traceerbare ingrediënten, dus begon ik me af te vragen of we onze eigen Hierbas konden creëren. En zo begonnen we aan een zeer persoonlijk proces van experimenteren met kruiden, bloemen en planten uit de Noordzeeduinen. We oogsten nu elk jaar alle achttien kruiden, bloemen en planten tussen mei en september en macereren ze vervolgens gedurende 2 maanden. Door op die extracties elke dag druk uit te oefenen en te kiezen voor verse kruiden krijgen we vat op de meest intense en pure smaken. Elk jaar combineren we onze verschillende kruiden-, bloemen- en plantenextracten tot de ultieme 'Hierbas de las Dunas'—blend. Hierbas de las Dunas is ideaal als aperitief, digestief na het eten en als ingrediënt voor allerlei cocktails.

Hierbas de las Dunas is ideaal als aperitief, digestief na het eten en als ingrediënt voor allerlei cocktails.

Zelf drink ik graag Hierbas on the rocks, met veel ijs en wat limoen. Hierbas might not be the answer to your problems, but it’s worth a shot.

Bestellen kan via www.hierbasdelasdunas.com.