Pure C

Pure C is meer een seizoens belevenis dan een restaurant. We worden elke dag opnieuw uitgedaagd omdat ons menu met de seizoenen mee varieert. Door die bewuste manier van koken en werken willen we onze gasten, andere restaurants en ons zelf inspireren. We willen een voorbeeld zijn.

Samen met mijn team streef ik ernaar om een uitzonderlijk menu aan te bieden dat altijd bestaat uit natuurlijke, traceerbare en transparante ingrediënten. Bij Pure C nemen we dan ook geen enkel ingrediënt als vanzelfsprekend. Het is dankzij die ingrediënten dat we elke keer weer de meest voortreffelijke smaakcombinaties op tafel kunnen zetten. We willen onze gasten een ode aan de pure smaak van elk ingrediënt serveren.

Het spreekt voor zich dat de zee en alles wat zij ons te bieden heeft onze grootste inspirator en motivator is. De invloed van de regio van Cadzand aan ons restaurant is enorm. Met het zonlicht dat door onze ramen naar binnen straalt en het uitzicht over de prachtige golven van de Noordzee nemen we onze gasten mee op een culinaire reis. Eten bij Pure C moet een sfeervolle en smakelijke ervaring zijn, alle beslissingen die in het restaurant worden genomen, zijn een resultaat van de kernwaarden waar ik als chef voor sta.

Mijn doel is om — samen met het team van Pure C — iedereen die bij ons eet, bewust te maken van het moment waarin ze zich bevinden. Want bewuste ervaringen zijn later altijd de meest tijdloze herinneringen.

Pure C, Blvd de Wielingen 49, 4506 JK Cadzand-Bad, www.pure-c.nl